شنبه ٢٨ مرداد ١٣٩٦ - 
1 2
 
منو اصلی
 
 
 

واحد بهداشت محیط

 

الف – برنامه ریزی :
• تدوین برنامه جامع عملیاتی واحد بهداشت محیط
• تدوین برنامه طرح تشدید کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
• تدوین برنامه نظارت بهداشتی در برگزاری مراسم ارتحال امام خمینی « ره »
• تدوین برنامه طرح بسیج سلامت نوروزی
• تدوین پایش از واحدهای بهداشت محیط مراکز بهداشتی درمانی تابعه
• تدوین برنامه رسیدگی به شکایات مردمی واصله از سامانه مدیریت ارتباطات مردمی وزارت بهداشت
• تدوین برنامه زمان بندی نمونه برداری از آب و مواد غذایی
• تدوین برنامه کنترل و عرضه مواد غذایی  در نمایشگاههای بهاره و....


ب- اقدامات اجرایی :
• توقیف مواد غذایی غیر مجاز در سطح عرضه
• ارجاع پرونده واحدهای صنفی متخلف به مراجع قضایی و تعزیرات حکومتی
• رسیدگی به شکایات مردمی در زمینه بهداشت محیط ، مواد غذایی ، دفع غیر بهداشتی فاضلاب ، زباله و ........
• اجرای حکم تعطیل واحدهای صنفی غیر بهداشتی در راستای اجرای ماده 13 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی
• اجرای دستور العمل های واصله از معاونت امور بهداشتی دانشگاه
• بازدید از مراکز درمانی و بیمارستان های تحت پوشش
• نمونه برداری از مواد غذایی در سطح عرضه
• اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی
• اجرای طرح نظارت بهداشتی در برگزاری مراسم ارتحال امام خمینی « ره »
• اجرای طرح کنترل مواد غذایی در نمایشگاههای بهاره و...
• اجرای طرح تشدید کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
• نمونه برداری میکروبی ازآب استخرهای شنا  

• نظارت بروضعیت بهداشت آب شرب مناطق شهری و روستایی
• پایش واحد های بهداشت محیط مراکز تابعه

 •شرکت در جلسات کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان،کمیسیون بند20،کمیسیون نظارت،کارگروه آردونان،کارگروه پسماندو....

هماهنگی :


الف – درون بخشی :
• هماهنگی با ریاست شبکه و معاون بهداشتی شبکه در خصوص اجرای برنامه های بهداشت محیط
• هماهنگی با آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در خصوص ارسال نمونه برداری های انجام شده از سطح عرضه به آزمایشگاه
• هماهنگی با آزمایشگاه آب در خصوص پذیرش نمونه های ارسالی از مراکز تابعه و سایر مراکز
• هماهنگی با واحد آموزش بهداشت در زمینه برنامه های آموزشی
• هماهنگی با واحد بهداشت مدارس در خصوص بررسی وضعیت بهداشتی مدارس

ب – برون بخشی :
• هماهنگی با مراجع قضایی در خصوص رسیدگی به پرونده تخلفات بهداشتی و مواد غذایی
• هماهنگی با کلانتری های مناطق تحت پوشش در در خصوص اجرای احکام قضایی
• هماهنگی با اتحادیه های اصناف و اتاق اصناف شهرستان
• هماهنگی با ادارات فرمانداری، شهرداری ،صنعت،معدن وتجارت ،دامپزشکی،شورای شهرو...

 

آمــــوزش:
آموزش بدو خدمت و حین خدمت پرسنل بهداشت محیط
برگزاری کارگاه های آموزشی
آموزش دانشجویان بهداشت محیط معرفی شده به واحد بهداشت محیط
آموزشمتصدیان واحدهای صنفی مرتبط با مواد غذایی و اماکن عمومی از طریق برگزاری جلساتآموزشی و آموزشگاههای بهداشت اصناف واقع شده در محدوده تحت پوشش شهرستان

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.