• تاریخ انتشار : 1397/03/09 - 09:31
  • بازدید : 211
  • تعداد بازدید : 21
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان

طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان

همزمان با شروع  ماه مبارک رمضان و لزوم تشدید کنترل ونظارت بر مواد غذایی در سطح عرضه، کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان ورامین  روزانه در ساعات اداری وغیر اداری ضمن استفاده از تجهیزات اندازه گیری جوش شیرین،نمک وروغن،اقدام به بازدید از کارگاه ها و مراکز تهیه و توزیع شیرینی،(زولبیا وبامیه)  آش و حلیم  ومحل های عرضه انواع خرما و مواد غذایی مورد مصرف برای ماه مبارک رمضان اقدام نموده و نکات بهداشتی را تذکر دادند .

  • گروه خبری : اخبار یاهوئی
  • کد خبر : 62796
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن