واحد نظارت بر مواد غذایی

کارشناس مسؤول :  قاسم اردستانی

میزان تحصیلات : لیسانس علوم تغذیه

 

اهم فعالیتهای واحد نظارت بر مواد غذایی:

 

1.    بازدید و کنترل ادواری از کارخانجات و کارگاههای تولید مواد غذایی و خوراکی و آرایشی  بهداشتی

2.    نمونه برداری از مواد غذایی تولید شده و ارسال آنها به ازمایشگاه جهت حصول اطمینان از

سلامت محصولات

3.    اعلام جوابیه آزمایشگاه به مسوولین فنی کارخانجات

4.    اخذ مدرک لازم جهت صدور پروانه مسوولین فنی و ارسال آن به معاونت غذاو دارو

5.    دریافت شکواییه های مردمی و رسیدگی به آنها 

6.    ارجاع پرونده متخلفین به مر اجع قضایی

7.    پلمپ ماشین آلات و توقیف وسایل ومحصولات

8.    معدوم نمودن مواد غذایی آلوده

9.   شناسایی کارگاههای غیر مجاز و تعطیلی آنها و یا ارشاد در جهت اخذ مجوزهای بهداشتی لازم

10.    تهیه آمار و ارسال آن به معاونت غذا و دارو

11.    شرکت در جلسات و کلاسهای آموزشی وتوجیهی

  • لطفا در تنظیمات صفحه گروه های خبری را جهت نمایش انتخاب نمایید.
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن