جلسه آموزش تغذیه ویژه کارکنان تالار سروستان
جلسه آموزش تغذیه ویژه کارکنان تالار سروستان

با همکاری و هماهنگی واحد بهداشت محیط مرکز خیرآباد جلسه آموزش تغذیه ویژه کارکنان تالار سروستان توسط کارشناس تغذیه مرکز برگزار گردید
اهم مطالب ارائه شده در کلاس :
تناسب وزن و اندام و افزایش فعالیت بدنی
کاهش مصرف فست فود و نوشابه
کاهش مصرف نمک و مواد سدیم بالا
معرفی چربی های اشباع و انواع روغن ها
افزایش دریافت سبزیجات
افزایش دریافت میوه ها
افزایش مصرف منابع غذایی حاوی فیبر
نظر