24 مهرماه روز جهانی غذا
زمان آن است که مدیریت عاقلانه آب را شروع کنید
ما باید بیشتر مواد غذایی و سایر کالاهای ضروری کشاورزی را با آب کمتر تولید کنیم، در حالی که اطمینان حاصل کنیم که آب به طور مساوی توزیع می شود، سیستم های غذایی آبزیان ما حفظ می شود و هیچ کس عقب نمی ماند.
دولت ها باید سیاست های علمی و مبتنی بر شواهد را طراحی کنند که بر روی داده ها، نوآوری و هماهنگی بین بخشی برای برنامه ریزی و مدیریت بهتر آب سرمایه گذاری کند. آنها باید از این سیاست ها با افزایش سرمایه گذاری، قانون، فناوری و توسعه ظرفیت حمایت کنند، در حالی که کشاورزان و بخش خصوصی را تشویق می کنند تا در راه حل های یکپارچه برای استفاده کارآمدتر از آب و حفظ آن مشارکت کنند.
همه ما نیاز داریم که آب را حفظ کنیم و روش استفاده از آن را در زندگی روزمره خود بهبود بخشیم. آنچه می خوریم و نحوه تولید آن غذا بر آب تأثیر می گذارد. ما میتوانیم با انتخاب غذاهای محلی، فصلی و تازه، هدر دادن کمتر آن - حتی با کاهش ضایعات مواد غذایی و یافتن راههای ایمن برای استفاده مجدد از آن و در عین حال جلوگیری از آلودگی آب، تفاوت ایجاد کنیم.
ما با هم میتوانیم برای آینده غذا، مردم و کره زمین اقدام آبی انجام دهیم.
نظر