واحد نظارت بر مواد غذایی
کارشناس مسؤول : قاسم اردستانی
میزان تحصیلات : لیسانس علوم تغذیه
اهم فعالیتهای واحد نظارت بر مواد غذایی:
1. بازدید و کنترل ادواری از کارخانجات و کارگاههای تولید مواد غذایی و خوراکی و آرایشی بهداشتی
2. نمونه برداری از مواد غذایی تولید شده و ارسال آنها به ازمایشگاه جهت حصول اطمینان از
سلامت محصولات
3. اعلام جوابیه آزمایشگاه به مسوولین فنی کارخانجات
4. اخذ مدرک لازم جهت صدور پروانه مسوولین فنی و ارسال آن به معاونت غذاو دارو
5. دریافت شکواییه های مردمی و رسیدگی به آنها
6. ارجاع پرونده متخلفین به مر اجع قضایی
7. پلمپ ماشین آلات و توقیف وسایل ومحصولات
8. معدوم نمودن مواد غذایی آلوده
9. شناسایی کارگاههای غیر مجاز و تعطیلی آنها و یا ارشاد در جهت اخذ مجوزهای بهداشتی لازم
10. تهیه آمار و ارسال آن به معاونت غذا و دارو
11. شرکت در جلسات و کلاسهای آموزشی وتوجیهی